Mikor előfizettem kedvenc magazinjaimra még úgy gondoltam, hogy ez igazán jó üzlet, most átverem a kiadókat. 12 újságot kapok 10 áráért, micsoda lehetőség. Most azonban rá kell jöjjek akár ingyen  is hozzájuthatnék minden hónapban egy-egy érdekes lapszámhoz, persze csak akkor ha nem ragaszkodom a konkrét újságokhoz. Az internetet böngészve rengeteg ígéretes és nem mellesleg ingyenes újságra leltem, amiket ráadásul ki is postáznak. Néhány példa a hajtás után.

A legjobb (vagy ha a kérdőívüket idézem űberfasza) ingyenes magazin minden bizonnyal a Unit. Havonta jelentkezik új számmal az új újság és mindegyik egy-egy téma körül forog. Nagyon érdekesek az írások és az újság kivitelezési is rendkívül igényes. A megrendeléshez csak annyit kell tennünk, hogy kitöltjük a weboldalukon a regisztrációs űrlapot és a következő megjelenés alkalmából már ott is lesz az újság a postaládánkban. Én az egy éves "előfizetés" mellé kaptam egy ajándék kétszemélyes Corvin mozi belépőt is.

A MetalHammert már egy ideje leváltottam a PlanetZ-re amit egy ideig szintén regisztráció után ingyenesen postáztak, mára azonban 300 foritot elkérnek ezért. Jó hír viszont, hogy néhány lelőhelyen megtalálható, ahhonét ingyen magunkhoz vehetjük. Ezek a helyek Budapesten a következők:Petőfi Csarnok, A38, Dürer-kert, Ráday, Kuplung, Szimpla Kert, Trafó Bár Tangó, Gödör, Moszkvics, Westend Rockstar, Criminal Skate Shop, Underground Store, Westend Speed, Alterego, Carhartt Store, Subvibe, Retrock, Go-Ker (Mammut), Go-Ker (Westend), Zone+ (Mammut), Zone+ (Arena Plaza), Mammut Speed, Darkshop, Headbanger, Hammer Zenebarlang, CD Pince, Music Store (Mammut), Shark, Wave, Akt Records, Eldorado Hangszer (Westend), Árkádia Hangszer, Tajti Music, Roland Zenegaleria, Vintage52, Rebel Hangszer, Microsound, Medgyesi Hangszer, Tam-tam dobcentrum, Artist Facory, Próba Zóna
Hátránya, hogy vidéken nincsenek disztribúciós pontjai és elég rendszertelenül jelenik meg, általában évente négy számot él meg.

Ezek mellett több újság ajánl fel úgynevezett próbaszámot. A  HVG-nél is van ilyen ajánlat, de ne ijedjünk meg ha kapunk mellé egy csekket is, ezzel csak ösztönözni akarnak az előfizetésre, tehát nyugodtan iktathatjuk a kukába.

További ingyenes magyar és angol nyelvű magazinok listája itt található meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://recessz.blog.hu/api/trackback/id/tr61985820

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása