Az utolsó üdülési csekkemet egy üzleti ebéd finanszírozására sikerült eltapsolni, aminek természetesen semmi eredménye nem lett. Így ugrott a wellness hétvége a barátnővel is, tehát ki kell valamit találni az egészségmegőrzés jóárasítására.

Itt jön kapóra a BBC új műsora a Grow your own drugs. Na nem arról van szó hogy füvet vagy varázsgombákat szeretnék termelni (bár jövedelmezőbb lenne, de ez egy törvénytisztelő blog:), esetünkben a drug az a gyógyszert jelöli. Vagy legalábbis alternatív gyógymódot.

Bárki megnézheti mennyibe kerül egy doboz Coldrex vagy  egy Neocitran, s ha figyelembe vesszük hogy a nátha nem egy gyógyítható betegség, hanem egy tünetegyüttes, aminek egyes elemeit kezelhetjük, akkor rájöhetünk hogy amit erre költünk az kidobott pénz. Alapvetően persze egyszerűbb bemenni a gyógyszertárba, de a hozzám hasonlók számára is érvényes a mondás: "az idő pénz". Esetünkben persze fordított a helyzet, minél több időnket feláldozzuk annál többet spórolunk. A hajtás utáni videóban kapunk recepteket székrekedés, nátha és álmatlanság ellen, sőt még az asszonyt is elkápráztathatjuk saját készítésű arcpakolással.

 

A receptek írásban itt találhatók meg, a magyar nyelvi fordításért a Google felel.

A bejegyzés trackback címe:

https://recessz.blog.hu/api/trackback/id/tr85981485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Recessz 2009.03.11. 12:08:01

A nagy szanálásÚjabb résszel jelentkezett a BBC természetes gyógymódokat propagáló műsora, a Grow your own drugs. A második részben James Wong barátunk olyan rejtelmekbe avat be minket, hogy hogyan szabadulhatunk meg a pattanásoktól vagy az állandó torokf…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madskip 2009.03.05. 19:00:52

Remek volt, köszi - Herbária FTW! Kár, hogy a BBC oldalán csak UK-ből nézhetők a részek (eddig mondjuk ez az egy van), de hátha találok egy átverős proxyt, és akkor élvezhetem a következő részt is.

Mr. Recessz · http://recessz.blog.hu 2009.03.05. 21:02:05

@madskip: igen, ezen én is fennakadtam,hogy a torrent korában miért létezik még mindig a geoban, de ha lesz új rész akkor igyekszem majd beszerezni a blogra.
süti beállítások módosítása