Mint a címből is kiderülhet, ez most egy bemutatkozó bejegyzés lesz. Először magamról, aztán a blogról ejtek pár szót, hogy érthető lehessen az egésznek a célja.

Jómagam hosszú ideig egy nagyon ígéretes webes projekt QA (minőség biztosítás) menedzsere voltam, de inkább vagyok programozó mint menedzser. Nagyon szépen ívelt felfelé a projekt népszerűsége, egyre több programozó dolgozatt rajta, de mivel a befektetőink főleg külföldi magánszemélyek és cégek voltak elsők között érezhettük a gazdasági válság hatásait: leépítettek. Elsők között engem is és a csapatomat, mert ezekben a vérzivataros időkben nagyobb szükség van programozókra mint tesztelőkre.

Tehát most csak a saját időmet menedzselem, amiből kifejezetten sok is van, viszont a pénz az fogy. A blogot azért indítom, hogy bemutassak néhány trükköt amivel adott esetben pénzt lehet megtakarítani. Igyekszem minél sűrübben jelentkezni a releasekkel, tehát minden utcára került bankár, menedzser figyeljen, de szerintem lesznek tippek amiket a pénztelen egyetemisták is hasznosíthatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://recessz.blog.hu/api/trackback/id/tr39979535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása