Újabb résszel jelentkezett a BBC természetes gyógymódokat propagáló műsora, a Grow your own drugs. A második részben James Wong barátunk olyan rejtelmekbe avat be minket, hogy hogyan szabadulhatunk meg a pattanásoktól vagy az állandó torokfájástól és mindezt úgy, hogy alig költünk valamit. Többször is kiemelik a műsorban, így én is megteszem: ezek nem csodaszerek. Viszont a legérdekesebb rész, a levendulás fürdősó szöget ütött a fejembe. Ilyen egyszerűen előállítható dolgokra költöttem a pénzt? Itt az ideje átnézni a fürdőszobát, hogy minek van még kvázi ingyenes alternatívája és lecserélni. Erre a fürdősóra még azt sem lehet mondani, hogy időigényes vagy bonyolult, ráadásul ha meglepjük vele a barátnőnket, akár plusz hozadéka is lehet a fáradozásainknak:) Az alapanyag beszerzést is jóárasíthatjuk, hogyha vesszük a fáradtságot és elmegyünk túrázgatni a természetbe és útközben szedünk össze pár növényt. Mivel az előző részről szóló poszt kommentjei között megígértem, a hajtás után ismét mindenki megnézheti az egész műsort.

 

A recepteket pedig a szokásos módon a BBC oldalán találhatjuk meg, kicsit magyartalan szöveggel a Google fordítása miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://recessz.blog.hu/api/trackback/id/tr49995693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása