Nem sok dolgom akad Budapesten kívül, viszont néha más városban is tiszteletemet kell tenni. Ilyenkor általában gondolkodás nélkül az InterCity vonatokat választom, elsősorban a gyorsaság és a viszonylagos kényelem miatt. Most viszont meg kell gondolnom, hogy ilyen "luxusra" költök-e. A MÁV néhány akciójának köszönhetően viszont akár az egész pót- és helyjegy árát megspórolhatjuk.

Az úgynevezett City-szerda napokon az InterCity vonatokra érvényes menetjeggyel, 0 forintos helyjeggyel, pótjeggyel, illetve pót- és helyjeggyel vehető igénybe. Ha kellően előre tudunk tervezni akkor egy nap letudhatunk egy oda- és egy visszautat is, ezzel maximálisan kihasználva a kedvezményt.

Akciós napok 2009-ben: április 1., május 6., június 3., július 1., augusztus 5., szeptember 2., október 7., november 4., december 2.

Ezen kívül ha szerencsénk van, és sokat utazunk Budapest és Szeged között, akkor 2009. november 30-ig találkozhatunk a vonatokon olyan hoszteszekkel akik három féle kupont osztogatnak. Az 1. és 2. kuponnal érvényes menetjegy mellé lehet akciós IC pót- és helyjegyet váltani  ami 130 forintba kerül, így 220 forintot takarítunk meg. a 3. kuponnal a plusz jegyek teljesen ingyenesek, vagyis 350 forint a megtakarítás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recessz.blog.hu/api/trackback/id/tr75985625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása